1 mars 2015
11:00

Eskilstuna Södra FF

Referat: BK Sport - Södra FF

Vi gör en bra premiär mot Södra. Vi skapar mängder av chanser i början av matchen men bränner en del lägen samtidigt som deras målvakt gör det riktigt bra. Samtidigt som vi inte sätter våra chanser så är Södra förödande effektiva i 1:a halvlek och går till halvtidsvila med 3-1. I 2:a halvlek bjuds vi på ett sprudlande målfyrverkeri. Vi släppte då bollen i tid vilket skapade lägen som resulterade i mål. Kul att se att vi passade bollen vidare till en kompis som hade bättre läge istället för att försöka göra mål själv från ett sämre läge. Tänk på att det viktigaste inte är vem som gör mål utan att vi gör mål. Tänk också på att en härlig kämpainsats, en bra brytning, en bra passning är minst lika mycket värd som ett mål. Till stora delar var matchen jämn men vi vinner till slut rättvist.

sön 1 mar 2015, 12:00 BK Sport - Eskilstuna Södra FF 2 - 4
sön 15 mar 2015, 10:00 BK Sport - Eskilstuna Södra FF 5 - 2
tis 19 maj 2015, 18:00 BK Sport - Eskilstuna Södra FF 3 - 1
lör 27 jun 2015, 10:30 Eskilstuna Södra FF - BK Sport 9 - 3
lör 27 jun 2015, 10:30 Eskilstuna Södra FF - BK Sport 4 - 2